Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Kurumlarımızdan Temel Karadeniz'e Anlamlı Ziyaret

Zeynebiye Camii Derneği, Caferider, Zehra Ana Derneği, İFA Spor, ATADER ve ZHGM'nin de aralarında bulunduğu kurumlarımız Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz?i makamında ziyaret ettiler. 

08 Ağustos 2017
Kurumlarımızdan Temel Karadeniz'e Anlamlı Ziyaret

Zeynebiye kurumlarının dernek başkanlarından oluşan heyet, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karedeniz'i makamında ziyaret ettiler.
 
Bu anlamlı ziyarette, Zeynebiye'nin mahalli sorunları görüşüldü. Olumlu geçen ziyaret sonrasında Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karedeniz Zeynebiyelileri memnun edecek çözümleri bir an önce hayata geçirmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. Temel Karadeniz, siyasi saiklerle kişisel menfaatleri uğruna Zeynebiye hakkında olumsuz davranışlarda bulunan kişilere itibar etmediklerini de ayrıca vurguladı.
 
Temel Karadeniz, Zeynebiye'de aynı çatı altında görev yapan kurumlarımıza çalışmalarında başarılar dileyerek, birlik ve beraberliğe dikkat çekti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.