Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İmam Hasan (a.s)'ın Viladeti Moskova'da Kutlandı (FOTO)

Hz. İmam Hasan (a.s.)'ın kutlu doğum günü münasebetiyle Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen programa Ehlibeyt aşıkları büyük ilgi gösterdi. 

13 Haziran 2017
İmam Hasan (a.s)'ın Viladeti Moskova'da Kutlandı (FOTO)

Verilen iftar yameğinde konuşma yapanlar: İslam İnkılabı Rehberi Moskova Temsilcisi Huccet'ul İslam Dr. Ekberi Ciddi,  Ayetullah Seyyid el-Sistani'nin Moskova temsilcisi Huccet'ul İslam Muhammed Musuli, Ehlibeyt Derneği Başkanı Hacı Nizami.

İftara katılan Irak Başkonsolosu, İmam Hasan (a.s.) hayatı ve İslam ümmeti üzerindeki rahmetini birliğe ve vahdete ne kadar önem verdiği hakkında konuştu. 
 
Programa katılan Rusya Azerbaycanlılar Kongresi (VAK) Moskova Dairesi Başkanı Şamil Tagiyev  konuşmasında tüm Ehlibeyt dostlarını tebik ederek kısa bir konuşma yaptı.

Hz. İmam Hasan (a.s.) kutlu doğum günü münasabetiyle programda bulunan tüm ruhaniler İslam aleminin ve Ehlibeyt dostlana tebrik ve birlik beraberlik arz ettiler. 
 
Programa Zeynebiye'nin '313 Gönüllü' kampanyasına katılan arkadaşlarda iştirak ettiler. Zeynebiye Camii inşaatının durumu ayrıca ele alındı. Gelecekte yapılacak yardımların artması gerektiği belirtildi.

'313 Gönüllü' kampanyasına daha önce Azerbaycan Milli Kahramanı F?rid ?hm?dov'un annesi N?rgiz ?hm?dov da katılmıştı.























Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.