Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

agd başkanı

ZHGM Kültür Sanat Birimi Tarafından Organize Edilen Aylık Konferansların Bu Ay ki konuğu Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Başkan Yardımcısı Muammer BİLGİÇ oldu. 

05 Haziran 2017
agd başkanı

Bilgiç ve beraberindeki Anadolu Gençlik Derneğinden oluşan heyetle birlikte Zeynebiye Hareketi Gençlik Platformu heyeti iftarda biraraya geldi.
 
Çok sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde çeşitli konularda fikir alışverişleri gerçekleştirldi.
 
İftarın ardından konferansa geçildi. Camiamızın genç öğretmenlerinden Muhammed Çaça'nın sunumuyla gerçekleşen program geçtiğimiz günlerde şehid olan askerlerimiz,İmam Humeyni ve Zeynebiye Hareketi Hamisi Merhum Şeyh Hamit Turan'ın ruhuna okunan Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.Dünyaca Ünlü Kuran Karisi Üstad Hüseyin Tebrizi tarafından okunan Kuran-ı Kerim'in ardından İmam Humeyni'yle ilgili bir izleti yapıldı.
 
İzletinin ardından Anadolu Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Bilgiç kürsüye geldi.
 
Bilgiç, küresel emperyalizmin ve siyonizmin temel amaçlarını sayısal veriler ve slaytlarla çarpıcı bir şekilde anlattı.
 
Konferans soru cevapla son buldu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.