Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Mimar ve Mühendislerimiz ZCKM İçin Çalışıyor

Ülkemizin ve Avrupa'nın en büyük ve nitelikli inanç merkezi olan Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi İnşaatının bir an önce bitmesi için camiamızın mimarları ve mühendisleri her hafta biraraya geliyor. 

20 Aralık 2016
Mimar ve Mühendislerimiz ZCKM İçin Çalışıyor

 Geçtiğimiz haftalarda biraraya gelen camiamızın mimar ve mühendisleri  Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi İnşaatının bir an önce ibadete açılması için çalışmalarına devam ediyor.

Camii projesi sorumlusu Mehdi Şeren,Zeynebiye Derneği yöneticilerinden Settar Özbaş,Sefer Çapar ve Hasan Gökçe,İstanbul Üniversitesinden Dr.Barış Güneş'inde katıldığı toplantıya mimar ve mühendislerimizin çalışmaları masaya yatırıldı.

Toplantıda ayrıca inşaatın temenlinden bugüne kadar mühendisliğini yürüten Yücel Yetiş'te projenin durumu hakkında bilgiler verdi.

Camii Şantiye ofisinde gerçekleşen toplantıda projenin deprem analizlerinin yapılması için Dr.Barış Güneş öncülüğünde çalışma başlatıldı.

Mimar ve mühendislerimizin Zeynebiye.com sitesine yaptığı açıklamada "çalışmalarımız verimli bir şekilde devam ediyor,amacımız inanç merkezimizin bir an önce faaliyete geçmesi.Her cumartesi bu toplantıları yapmaya devam edeceğiz.Önümüzdeki hafta değerli Liderimiz Selahattin Özgündüz'e çalışmalarımızın bir raporunu sunacağız" dediler.

Öte yandan projeye katkıda bulunmak isteyen alanında uzman kişilerin , proje sorumlusu Mehdi Şeren ile irtibat kurabilirler.

Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi İnşaatının bir an önce faaliyete geçmesi için bu hafta toplantıya katılan mimar ve mühendislerimizin isimleri;

1- Kadriye Özgündüz 

2- Adem Çubuk 
                                                               
3- Bahtiyar Atam 
 
4-Murat Tazegül
 
5-Merdan Yıldırım     
 
6-  Zeynep Atam                                                                          
 
7- Aybike Baydar Salar                                                                                              
 
8-Ufuk Bağış  
 
  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.