Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz Ayetullah Musevi Erdebili'nin Vefatı Nedeniyle Bir Taziye Mesajı Yayınladı

Büyük taklid merciilerimizden Ayetullah Musevi Erdebili'nin Vefatı nedeniyle Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz bir taziye mesajı yayınladı. 

23 Kasım 2016
Özgündüz Ayetullah Musevi Erdebili'nin Vefatı Nedeniyle Bir Taziye Mesajı Yayınladı

???? ?????  ??? ??? ? ??? ???? ??????

Büyük taklid mercii  hz ayetullah el uzma Musevî Erdebîlî' nin irtihali içimizde derin bir hüzün ve kedere sebeb olmuştur. O bizim için mercaiyetten öte mihriban bir ata gibiydi. Camiamızın dertleriyle yakından ilgiliydi. Ruhu şad, ecdad-ı etharıyla haşrolsun. Başta Sahib'üz-zeman (a f) olmak üzere ağazadeleri, ilmi havzalarımız, şia dünyasının, İran'ın, Erdebîl'in ve camiamızın başı sağ olsun. Pazar günü defninin üçüncü günü İstanbul Zeynebiyede terhim ve taziye meclisi olacaktır. Detaylarını Cabir ilan edecektir. Saygı ve sevgilerimle camiamıza arz ederim. 
  
   23/11/2016 Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.