Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye'de Fıtır Bayramı Namazı (Foto)

Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi inşaatında tarihi anlardan biri yaşandı. Yağışlı havaya rağmen Ramazan Bayramı namazına 10 bini aşkın Ehlibeyt dostu iştirak etti. 

06 Temmuz 2016
Zeynebiye'de Fıtır Bayramı Namazı (Foto)

İstanbul’un çeşitli bölgelerinden Ehlibeyt dostları bayram namazını Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün imamlığında kılmak için Zeynebiye’ye akın etti. Yediden yetmişe kadın erkek 10 binin üzerinde Ehlibeyt dostu yağışlı havaya rağmen Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi inşaatına geldi
 
Dualarla başlayan programda Özgündüz'ün hutbesini dikkatle dinleyen katılımcılar, daha sonra hep birlikte reca niyetiyle  bayram namazını eda ettiler. 
 
Namaz sonrası birbirleriyle kucaklaşan binlerce mümin ve mümine, Zeynebiye Caddesi’nde yüzlerce metrelik kortejler oluşturdular.
 
Bayram namazı vesilesiyle ZCKM inşaatını yakından inceleme fırsatı bulan Ehlibeyt dostları bu büyük projenin bir an önce hayat bulması için katkılarını görevlilere sundular.
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.