Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Caferi-Der'den Ankara'da ki Saldırı Hakkında Kınama

Ankara'da yaşanan bombalı saldırı sonrasında yurt içi ve yurt dışından tepkiler gelmeye devam ediyor.Bu kapsamda Caferi-Der yaşanan hain saldırı sonrası bir kınama mesajı yayınladı. 

19 Şubat 2016
Caferi-Der'den Ankara'da ki Saldırı Hakkında Kınama

Ankara’da özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen vahşi terör saldırısını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.
 
Terör saldırısını gerçekleştirenler ve saldırının arkasındaki karanlık odaklar bilmeliler ki bu vahşice saldırılarla amaçladıkları hedefe ulaşamayacaklardır. Buna en büyük engel milletimizin birlik beraberlik ve dayanışma ruhudur.
 
Bu haince saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve tüm milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
 
Caferi-Der Yönetim Kurulu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.