Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Dağlıca ve Iğdır Şehitleri Zeynebiye'de Anıldı (Foto)

Zeynebiye?de eller semaya Dağlıca ve Iğdır?da şehit olan askerlerimiz için açıldı. 

11 Eylul 2015
Dağlıca ve Iğdır Şehitleri Zeynebiye'de Anıldı (Foto)

10 Eylül Perşembe günü Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde ve Iğdır’ın Aralık ilçesinde şehit olan 30 asker ve polisimiz için Zeynebiye Camii’nde dua programı yapıldı.

Kılınan akşam namazının ardından Ehat Talan şehitlerimizle alakalı bir konuşma yaptı. Talan: “ Askerlerimiz bu vatan uğruna fedakârca canlarından geçmişlerdir. Bu vatan ve bizler onlara minnettarız. Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına da sabır niyaz ediyoruz. Ümit ediyoruz ki bu kardeşlerimiz son şehitlerimiz olmuş olur. Rabbimiz şehitlerimizi Kerbela şehitleriyle haşır etsin inşallah” dedi.

Talan’ın konuşmasının ardından, Ehlibeyt Âlimlerinden Ş. Zafer Kamacı, Ş. Ehat Talan, Zehra İlimler Akademisi Müdürü Önder Şayir ve Zehra Ana İlimler Akademisi hocalarından Ali Ekber Akdoğan  şehitlerimizin ruhuna Kuran’ı Kerim okudu.

Zeynebiyelilerde okunan eşlik etti. Taziye programı, şehitlerin ruhuna gönderilen Fatiha ve okunan salavatlarla sona erdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.