Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Nas, Nevruz Hazırlıklarını Zeynebiye.com?a Değerlendirdi

Nevruz Tertip Komitesi Başkanı Kasım Nas, Nevruz hazırlıklarını, Zeynebiye.com?a değerlendirdi. 

18 Mart 2015
Nas, Nevruz Hazırlıklarını Zeynebiye.com?a Değerlendirdi

2015 Nevruz’da Halkımızı Neler Bekliyor?

Nevruz Tertip Komitesi Başkanı Kasım Nas: Bizim en büyük gayretimiz, her yıl bir önceki yıl yapılan törenin üzerine bir şeyler koyabilmektir. Bu yılda bu çabayla çok yoğun bir şekilde Cumartesi günkü törenimize hazırlanıyoruz.

Programı yapacağımız Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde, gerek sahne düzeninde gerekse teknik anlamda büyük yenilikler oldu. Bizde programımızda bu yeniliklerden faydalanacağız.

Programımızın ilk yirmi dakikası dışarda olacak geri kalan kısmı ise içerde devam edecektir. Reklam çalışmamız, tiyatro çalışmamız ve alan çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Nevruz Programına Hangi Misafirleri Bekliyorsunuz?

Nevruz Tertip Komitesi Başkanı Kasım Nas: Başta Türkiye Caferileri Lideri Sayın Selahattin Özgündüz, camiamızın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, komşu belediyelerimiz, mülkü amirlerimiz, ev sahibi olarak Küçükçekmece Belediye Başkanımızı programımıza davet ettik. Programımızı halkımızla birlikte kutlamak istedik bu yüzden davetlileri sınırlı tuttuk.

Nevruz’da Birlik Ve Beraberlik Duygusunun En Çok Öne Çıktığı Yerlerden Biri Olan Nevruz Stantlarına Bu Yıl Nasıl Bir Katılım Bekleniyor?

Nevruz Tertip Komitesi Başkanı Kasım Nas: Köy Derneklerimiz bizimle beraber koordineli bir şekilde büyük bir gayretle programa hazırlanıyor. Şuan da yirmiye yakın stant kurulacak, bunlardan 12 tanesi köy derneği geri kalan stantları ise sivil toplum kuruluşlarımız oluşturacak.

Son Olarak Zeynebiye.com Üzerinden Ne Mesaj Vermek İstersiniz?

Nevruz Tertip Komitesi Başkanı Kasım Nas: Herkesin nevruzu kutlu olsun. Nevruz barış kardeşlik demektir, Nevruz'u biz böyle görüyoruz başka bir anlam yüklemiyoruz Nevruz'a. Ülkemizde de Nevruz bu şiarla kutlanmıştır. Bu kardeşlik havasını teneffüs etmek isteyen tüm vatandaşlarımızı 21 Mart Cumartesi günü saat:13:30'da Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezine programımıza bekliyoruz. Zeynebiye.com’a da  çalışmalarında başarılar diliyorum.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.