Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bir Başkadır Zeynebiye'de Cuma Namazı (Foto)

Zeynebiye Cami?nde kılınan Cuma namazında olumsuz hava şartlarına rağmen her hafta olduğu gibi bu hafta da izdiham oluştu. Camiye sığmayan yüzlerce kişi namazını dışarıda kıldı. 

30 Ocak 2015
Bir Başkadır Zeynebiye'de Cuma Namazı (Foto)

Yaklaşık 2000 kişilik kapasitesi olmasına rağmen özellikle Cuma namazlarında halkın cami kapasitesinin çok üzerinde katılım göstermesi nedeniyle yer sıkıntısı yaşanan Zeynebiye'de, cuma namazları dışarıda kılınıyor.

Cami içerisinde yer bulmakta zorluk yaşayan Zeynebiyeliler hava şartları elverişli olmadığı halde, cuma namazlarına yoğun katılımlarıyla, soğuğa aldırış etmeden Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün mesajlarını büyük bir ilgiyle dinliyor.

Özellikle gençlerin yoğun katılım gösterdiği namazlarda Özgündüz, bölge gündemine ilişkin özgün değerlendirmelerde bulunuyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.