Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Geleneksel İFA Spor Voleybol Turnuvası

İFA Spor Kulübü tarafından yaklaşılan Nevruz Bayramına özel Geçtiğimiz yıl başlatılan bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan ?Geleneksel İFA Spor Voleybol Turnuvası? kayıtları başlamıştır.  

26 Ocak 2015
Geleneksel İFA Spor Voleybol Turnuvası

Yaklaşan Nevruz Bayramı sebebiyle  camiamızdaki bütün sporseverleri buluşturmak adına geçtiğimiz yıl başlatılan İFA Spor Voleybol Turnuvası’na camiamızın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Turnuva karşılaşmaları modern alt yapı ve son sistem teknoloji ile yapılmış olan İFA Spor sahası yanında bulunan İFA Spor Kapalı Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.

Yapılacak turnuvadaki amaç camiamızın birlik ve beraberliğine daha fazla katkı sağlayıp ve aynı zamanda genç kardeşlerimizi spora teşvik etmektir.

Birbirinden güzel ve sürpriz hediyelerin olacağı turnuvada takımların kazandığı ödüller kendilerine, onbinlerce insanın ve önemli protokol misafirlerinin katıldığı Halkalı’da düzenlenen Nevruz Bayramı şenliklerinde takdim edilecektir.

Turnuva Katılım Şartları
1 – Takım Listesi
2 – Oyuncuların nüfus cüzdan sureti
3 – Katılım Ücreti ( 250 TL )
4 – Takım sorumlulularının iletişim bilgileri

İletişim için: Antrenör Bilgehan Çinibulak -0531 596 13 15


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.