Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor Antalya Kampında Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup?ta şampiyonluk mücadelesi veren İFA Sporumuz lige verilen arayı değerlendirmek için Antalya?da kampa girdi. 

08 Ocak 2015
İFA Spor Antalya Kampında Hazırlıklarını Sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 9. grupta ligin 1.yarısını 23.puanla 4.sırada tamamlayan İFA Spor lige verilen arayı değerlendirmek için Antalya’da kampa girdi.

Antalya’da Grand Park Lara Otel’de hazırlıklarını sürdüren Şahinler kampta ligin 2. Yarısına hazırlanmanın yanı sıra takıma katılan futbolcular takıma adaptasyon fırsatı yakaladı.

Hazırlıkları Teknik Direktör Oğuz Karakaya yönetiminde sürdüren İFA Spor, kuvvetlendirme çalışmaları, sürat çalışmaları, toplu ve topsuz sürat çalışmaları, İstasyon çalışması, teknik ve taktik idmanlarının yanında birçok çalışma gerçekleştirildi.

Takımımızdaki Olumlu Havadan Memnunuz

Antalya kampını ziyaret eden İFA Spor Başkanı Özcan Atam: “Takımdaki olumlu havadan memnunuz kampta gayet güzel gidiyor, bu takım geçen yıl camiamızın yüzünü güldürdüğü gibi bu yıl da güldürüp camiamızın profesyonel lig hasretine son verip 3.lige çıkacağız inşallah” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.