Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz'ün İran Temasları (Foto)

İran'ın Kum şehrinde düzenlenen ? İslam Uleması Açısından Tekfirci Akımlar Konferansı? nedeniyle İran'da bulunan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz,CABİR Başkanı Hasan Karabulut ve CABİR Genel Sekreteri Musa Ayaztekin Tahran ve Kum şehirlerinde çeşitli temaslarda bulundu. 

27 Kasım 2014
Özgündüz'ün İran Temasları (Foto)

Konferans için İran’ın Kum şehrinde  bulunan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz CABİR Başkanı Hasan Karabulut ve CABİR Genel Sekreteri Musa Ayaztekin,  birçok temasta bulundu.

Özgündüz ve CABİR heyeti  kısa bir süre önce rahatsızlık geçiren Alulbeyt Müessesesi  Başkanı Cevat Şehristani’ ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Özgündüz ve CABİR heyeti sonrasında Büyük Taklit Mercilerden Ayetullah Erdebili’yi ziyaret etti. Çok sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret karşılıklı fikir alışverişiyle son buldu.

 Büyük Taklit Merciilerimizden Ayetullah Nasır Mekarim Şirazi'yi ziyaret eden Heyet, burada bir süre sohbet ettikten sonra Ayetullah Mekarim Şirazi’ nin oğullarının Zeynebiye Heyeti onuruna verdiği yemeğe katıldıktan sonra Mukaddes Kum şehrinden ayrıldı.

Çeşitli temasların ardından  Tahran’a geçen Özgündüz ve CABİR Heyeti, Dünya Ehlibeyt Kurultayı Başkanı Ayetullah Ehteri ile görüştükten sonra yurda döndü.
 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.