Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye'de İkinci Muhtemel Kadir Gecesi (Foto)

Muhtemel Kadir Gecelerinde Zeynebiye Camii'ne akın eden Ehlibeyt dostları camiye sığmadı. Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, ilk önce Bağcılar İmam Ali Camii'nde Ehlibeyt dostlarına hitap etti, daha sonra Zeynebiye Camii'ne geldi. 

19 Temmuz 2014
Zeynebiye'de İkinci Muhtemel Kadir Gecesi (Foto)

Halkalı Zeynebiye Camii'ndeki muhtemel Kadir Geceleri programının ikincisinin Cuma günü akşam olması dolayısıyla her zamankinden daha kalabalık iştirak oldu.

Camii içine sığmayan Ehlibeyt dostları, muhtemel Kadir Gecesini ihya etmek üzere dışarıya serilen hasırlarda programa katıldılar.

Okunan duaların ve kılınan namazların ardından Cevşen-ül Kebir duasına başlandı.

Daha sonra Bağcılar İmam Ali Camii'nden dönerek Zeynebiye Camii'ne gelen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün "Tevhit, Kuran ve İmam Ali" ile ilgili konuşmasını ilgiyle dinleyen Ehlibeyt dostları, konuşmanın ardından tekrar Cevşen duasına devam ettiler.

Verilen sahur yemeğini Zeynebiye Hareketi Gençlik Merkezi'nde yedikten sonra Bike Ya Allah duası için tekrar camiye dönen cemaat, okunan mersiyelerle gözyaşlarına boğuldu.

Sabah namazının ardından Zeynebiyeliler ikinci muhtemel Kadir Gecesini ihya etmenin huzuruyla Zeynebiye'den ayrıldılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.