Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Gül Gençlik'ten Büyük İftar (Foto)

Başakşehir Şahintepe'de madde bağımlısı gençleri kurtarmak ve gençliği kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için kurulan Gül Gençlik Derneği, dernek binalarında büyük bir iftar verdi. 

14 Temmuz 2014
Gül Gençlik'ten Büyük İftar (Foto)

Gül Gençlik Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğine diğer mescitlerden de katılım yoğun oldu. İftar öncesi İmam Rıza Camii çay bahçesinde MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atila Kaya, Hz. Ebutalib Cami İmamı Ş. Ali Salman ve İmam Rıza Camii İmamı Ş. Muhammed Karaduman bir süre sohbetin ardından, akşam namazı için camiye geçildi.

Daha sonra Gül Gençlik Derneği salonunda verilen iftar yemeği ve hep birlikte yapılan iftar duasının ardından programa geçildi.

İmam Rıza Camii İmamı Ş. Muhammed Karaduman, iftar duasının ardından yaptığı konuşmasında, uyuşturucuyla mücadele eden Gül Gençlik Derneği Başkanı Cafer Yazar ve ekibine teşekkür etti. Ayrıca MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atila Kaya'dan, yakılan camilerin mecliste daha fazla gündem edilmesini istedi.

Ardından kürsüye çıkan Gül Gençlik Derneği Başkanı Cafer Yazar, iftar yemeğine katılan protokole ve yüzlerce katılımcıya teşekkür ettikten sonra, uyuşturucu ve madde bağımlılığıya mücadelenin önemini anlattı. Madde bağımlılarının her türlü tehlikeyi içinde barındırdığını vurgulayan Yazar, bağımlının maddeye ulaşmak için her şeyi yapabileceğini söyledi.

Daha sonra kürsüye davet edilen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Atila Kaya, programı tertipleyen Gül Gençlik Derneğine ve katılımcılara teşekkür ederek, Peygamber ve Kuran ahlakıyla ahlaklanan gençlerin, insanlığa ve ülkemize güzellik katacağını, madde bağımlılarının ise sadece tehlike saçtığını söyledi. Yakılan camilerle ilgili gelişmelerin takipçisi olduğunu vurgulayan Kaya, milli birlik ve beraberliğe zarar verenlere karşı yek vücut olunması gerektiğini söyledi.

Daha sonra çekilen hatıra fotoğrafıyla program sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.