Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Azerbaycanlı Öğrenciler Diş Taramasında (Foto)

Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile MediZeyn işbirliği ile Azerbaycanlı öğrenciler ağız ve diş sağlığı bilinci oluşturmak için Naturel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde ücretsiz diş taramasından geçirildi. 

17 Şubat 2014
Azerbaycanlı Öğrenciler Diş Taramasında (Foto)

Öğrencileri ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirmek ve ağız sağlığının önemine dikkat çekmek için yapılan taramalar kapsamında Azerbaycan Okulu'nun 77 öğrencisi taramadan geçirildi.

Naturel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Hekimi Dr. Kemal Günçiçek tarafından gerçekleştirilen taramada, muayene olan öğrencilere diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.

MediZeyn ilerleyen günlerde ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirmek için çocuklara yönelik ağız ve diş sağlığı ile ilgili seminer düzenleyeceklerini açıkladılar.

Muayene sonunda, Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, MediZeyn'e teşekkürlerini sundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.