Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye Tv Bu Akşam Esenyurt'ta

Ehlibeyt meclislerinde her akşam İmam Hüseyin ve Kerbela şehitleri için düzenlenen matem merasimlerini Zeynebiye Tv izleyicileriyle buluşturuyor. 

11 Kasım 2013
Zeynebiye Tv Bu Akşam Esenyurt'ta

Muharrem ayının girmesiyle birlikte, her gün akşam namazıyla birlikte Zeynebiye Camii'nden yapılacak olan yayınların ardından, Caferi camilerinden de canlı yayınlar yapılacak.

Zeynebiye.Tv'de bu akşam 8 Muharrem meclisinde saat 20.00'da Esenyurt İmam Hasan Camii'den canlı yayın yapılacak; İmam Hüseyin Kerbela şehitleri için gözyaşları dökülecek.

Yurtdışında olanların ve iş dolayısıyla camiye gidemeyenlerin de matem meclislerinden istifade etmelerini sağlamak amacıyla her akşam saat 17:00'den başlayacak olan yayınlar, Zeynebiye Camii ve diğer bölgelerimizdeki Ehlibeyt camilerinden yapılacak.

Canlı Yayını İzlemek İçin Tıklayın

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.