Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

CABİR Meşhed Özel Yayını -21.00

Dünya Caferi Alimler Birliği CABİR, İmam Rıza (as)'ın kutlu doğum gününde bu akşam CEM TV'den canlı yayınla Meşhed İmam Rıza Türbesi'nden özel bir yayın gerçekleştirecek. 

16 Eylul 2013
CABİR Meşhed Özel Yayını -21.00

16 Eylül Pazartesi günü 21.00'da başlayacak canlı yayınla ilgili olarak Zeynebiye TV'nin sorularını yanıtlayan Dünya Caferi Alimler Birliği Başkanı H. Ş. Hasan Karabulut, programın içeriği hakkında şu bilgileri vermişti: "İmam’ın mutahhar ravzasına yönelip bütün canlar adına, bütün Ehlibeyt sevdalıları adına, kısa bir ziyaretname okuyacağız ki herkes oradaki o ziyaretteki ruhu görsün. İkinci olarak türbenin tanımını düşünüyoruz. Çünkü orası sıradan bir yer değil. On milyon insanı rahatlıkla kendi kucağına alıp ve bir anda on milyon insana hizmet verilebiliyorsa, bu üzerinde durulması gereken bir husustur.  

İmam Rıza'nın haremi sadece bir mezar şerifin olmasıyla sınırlı değil. İmam Rıza Kütüphanesi, orada yapılan farklı kültürel faaliyetler, İmam Rıza Üniversitesi, bunların hepsi haremin içerisinde olan şeylerdir. İmam Rıza Aşevi, her gün binlerce insana bu anlamda hizmet vermektedir. Haremin işleyişi ve oradaki hizmeti tanıtmak ikinci planımızdır.

Üçüncü olarak da, yayınımızda hem ülkemizden dedelerimiz olacak, onların duygularını alacağız hem de İran İslam Cumhuriyeti'nden yine üst düzey din adamları programda yer alacak."

Cem TV frekans bilgileri

Turksat Uydusu

Frekans: 12729 H

30000 5/6

İnternet üzerinden izlemek için tıklayın.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.