Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz Kadir Gecesi'nde Güneşli?deydi (Foto)

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, muhtemel Kadir Gecelerinin üçüncüsünde Güneşli Ehlibeyt Camii?nde Ehlibeyt dostlarına seslendi. 

01 Ağustos 2013
Özgündüz Kadir Gecesi'nde Güneşli?deydi (Foto)

31 Temmuz Çarşamba günü, muhtemel Kadir gecelerinin üçüncüsünde Bağcılar Güneşli’de dua ve sohbetlerle dolu bir gece yaşandı. CABİR alimlerinden Güneşli Ehlibeyt Camii İmamı Ş. Musa Ayaztekin’in dualarıyla başlayan programda konuşan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz İmam Ali’nin Şiası olma makamından bahsederek Halilullah Hz. İbrahim (as)’ın o Şialardan olmak için dua ettiğini belirtti.

Konuşmasında devamında Kadir Gecesi yapılan ibadetlerin karşılığının çok yüksek olduğunu vurgulayan Özgündüz, Ehlibeyt dostlarından bu vakitleri iyi değerlendirmelerini istedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.