Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Bursa'da Kutlu Doğum (Foto)

Alemlere rahmet yüce İslam Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (sav)?in kutlu doğumları münasebeti İslam dünyasının dört bir yanında törenler düzenlendi. Bu anlamlı törenlerden biri de Bursa Ehlibeyt Camii'nde gerçekleştirildi. 

19 Şubat 2012
Bursa'da Kutlu Doğum (Foto)

Bursa Ehlibeyt Camii'nde 18 Şubat Cumartesi günü Bursalı Ehlibeyt dostu hanımlar tarafından tertiplenen program Nermin Talan’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Nevin Taştan’ın açılış duası ile başladı.

İlahiler ve şiirlerle manevi atmosfere bürünen kutlama töreninde Hüdeyda Üftadeoğlu'nun "Peygamber (s.a.v) Önderliği" hakkında konuşması ve Hacer Ayyıldız'ın "İslam Peygamberi hakkında bilinmeyen gerçekler" sohbeti ilgiyle dinlendi.

Konuşmaların ardından çocukların Peygamber efendimize yazdıkları mektuplar okunırken, bu anlamlı tören Fatma Danyıldız'ın Tevessül duası ve tiyatroyla son buldu.

Bursa Ehlibeyt Camii İmamı Ş. Ehed Talan, Bursa'da düzenlenen Aşura Matem Merasimi'ni Zeynebiye.com'a değerlendirmişti. Bu haberi okumak için tıklayınız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.