Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ağrı'da Büyük Musibet Matemi (Foto)

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde Hz. Muhammed (s.a.a.v)'in vefatı ve sevgili torunu Hz. Hasan (a.s)'ın şehadet yıldönümü münasebetiyle matem merasimi düzenlendi. 

22 Ocak 2012
Ağrı'da Büyük Musibet Matemi (Foto)

Ehlibeyt Yeşil Camii'nde düzenlenen programa Taşlıçay Kaymakamı Ercan Ateş, Garnizon Komutanı Jan. Yzb. Engin Burak Mindivanlı, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Hür, Hakim Serdar Atak, Eminyet Amiri Hakan Kılıçaslan, Tarım Müdür Cemal İnce, Ak Parti İlçe Başkanı İsmet Taşdemir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ehlibeyt Yeşil Camii'nde başlayan merasim cami hocası H. Ş. Hüseyin Adem Bocuk'un yaptığı konuşmaların ardından söylenen ilahilerle devam etti. Merasim programı daha sonra Ehlibeyt Yeşil Camii aşevinde devam etti.

Cami derneği tarafından katılımcılara Peygamber ve torunu hayrına yemek ve çeşitli ikramlarda bulunuldu. Anma merasimi yenilen yemeğin ardından son buldu.

Hüseyin Yıldız -Ağrı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.