Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana, ZCKM'yi İnceledi (Foto)

Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'nin inşaatını gezerek son durumu yerinde gördüler. 

22 Aralık 2011
Zehra Ana, ZCKM'yi İnceledi (Foto)

Türkiyeli Caferilerin hayallerini süsleyen, Avrupa'nın en büyük inanç ve kültür merkezi olacak Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanmak üzere. Dünyanın dört bir yanından önemli konukları ağırlayan ZCKM, bu defa camiamızın güzide kurumlarından Zehra Ana Derneği'nin yöneticilerini ağırladı.

2006 yılından beri "Bekleyen gözlere bir umut da sen ol!" sloganıyla çalışmalarını sürdüren Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meftune Atam ve yönetim kurulu üyeleri CEM Vakfı Gençlik Kolları yöneticisi Dilan Kahriman ile birlikte kompleksin inşaatını dolaştılar.

Avrupa'nın ve ülkemizin en büyük inanç ve kültür merkezi olacak Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'nin inşaatını ilgiyle inceleyen heyet, projenin detayları hakkında ZEPROM Sorumlusu Hüseyin Atam'dan bilgi aldı. Kaba inşaatın büyük ölçüde tamamlandığını gören hanımlar bu büyük kompleksin bir an önce tamamlanması için dua ettiler.

Zehra Ana Dernek Başkanı Meftuna Atam da, "Ülkemizdeki hatta dünyadaki tüm Ehlibeyt dostları gibi bizler de ZCKM'nin bir an önce faaliyete geçmesi için sabırsızlanıyoruz. Bu büyük kompleks içerisinde çok nitelikli birimleri barındıracak. Tüm kurumlarımızla birlikte Zehra Ana Derneği de çalışmalarını burada daha ileriye taşımış olacak. Allah, katkıda bulunan herkesten razı olsun. Allah bir an önce burada ibadet etmey, ve mektebi faaliyetlerde bulunmayı bizlere nasip etsin" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.