Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana'dan Kurban Bayramı Dağıtımı (Foto)

Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzünü güldürdü. 

08 Kasım 2011
Zehra Ana'dan Kurban Bayramı Dağıtımı (Foto)

Hz. Fatıma (sa)'nın adıyla müzeyyen yardım derneği, Kurban Bayramı'nda İstanbul'un çeşitli bölgelerindeki yaklaşık 400 aileye et ve gıda yardımı yaparken ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlıklar aldı.

2006 yılından beri "Bekleyen gözlere bir umut da sen ol!" sloganıyla çalışmalarını sürdüren Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yaklaşan Ramazan ayı sebebiyle yardım çalışmalarına hız vermişti. Mübarek ay boyunca çeşitli yardımlarda bulunan dernek, bayram öncesinde de dağıtım yaptı.

Yılboyu devam eden yardımları Ramazan ayında artıran Zehra Ana Derneği, Kurban Bayramı'nda da ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yüzlerinde tebessüm oldu. 100'ün üzerinde aileye yıl boyunca aralıksız, yiyecek, giyecek, sağlık ve eğitim gibi temel konularda yardım yapan dernek bayramlarda ise, bu ailelerle birlikte diğer ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için çaba sarfediyor.

Geçtiğimiz Ramazan'da 500'e yakın aileye ulaşan Zehra Ana gönüllüleri hayırsever insanlarımızın katkısıyla daha fazla aileye ulaşma gayretinde.

Siz de bu hayır kervanına katılmak istiyorsanız 0212 548 98 45 ve 0539 815 94 79 numaları telefonlarla irtibata geçebilirsiniz.

Zehra Ana "Nezir, Akika, Keffare ve Sadaka" kurbanlarınızı da İslami kurallara uygun olarak kestiriyor veya kesilmiş kurban etlerini alarak ihtiyaç sahibi dul, yetim, öksüz fakir ve muhtaç ailelere dağıtıyor. Kurbanlarınız dağıtıldıktan sonra dernek yetkilileri sizleri faks, e-mail veya mektup ile bilgilendiriyor.

Zehra Ana Derneği geçtiğimiz Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye gıda yardımında bulunmuştu.

Zehra Ana Derneği Tanıtım Filmini İzlemek İçin Tıklayınız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.