Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Obama ve Uşağı ?Derin Endişeli?

ABD Başkanı Barack Obama ile Suudi Kralı Abdullah?ın, yaptıkları telefon görüşmesinde, Suriye yönetiminin vatandaşlarına yönelik tutumu konusunda derin endişe duydukları bildirildi. 

14 Ağustos 2011
Obama ve Uşağı ?Derin Endişeli?

Reuters haber ajansının bildirdiğine göre Beyaz Saray, Amerikan Başkanı Barack Obama ile Suudi Kralı Abdullah’ın yaptıkları telefon görüşmesinde Suriye’de yaşanan gelişmeleri ele aldıklarını açıkladı.

Beyaz Saray’dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Barack Obama ile Suudi Arabistan Kralı Abdullah’ın Suriye yönetiminin vatandaşlarına yönelik davranışı konusunda derin endişe duydukları belirtildi.

ABD Başkanı Barack Obama ile Suudi Arabistan Kralı arasında yapılan telefon görüşmesinde, Suudi ordusunun Bahreyn’deki gösterilere yönelik askeri müdahalesinin ve Suudi güvenlik güçlerinin ülkenin doğusundaki Katif bölgesinde yapılan gösterilere yönelik müdahalelerinin gündeme gelip gelmediği konusunda bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.