Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz'ün Kanal A Değerlendirmesi (Video)

Ülkemizin basın kuruluşları Erdoğan'ın Necef ziyaretine ilişkin değerlendirmeleri Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'den aldı.  

01 Nisan 2011
Özgündüz'ün Kanal A Değerlendirmesi (Video)

Özgündüz, ziyaretin İslam dünyasının birliğine büyük katkı yapacağını vurgulayarak, "İnşallah bölgemiz bundan sonra çok güzel gelişmelere şahit olacaktır." dedi.

Başbakan Erdoğan'ın Necef ziyaretinin çok önemli olduğunu belirten Özgündüz, Erdoğan'ın kendisiyle aynı perspektiften bakan, Müslümanları yek vücut, tek ümmet olarak gören, bölgede oynanan oyunları görebilen bir liderle buluşması çok ümit vericidir, dedi. Bundan sonra devletimiz de bu ziyareti, Erdoğan'ın şahsının değil, Türkiye Cumhuriyeti başbakanın ziyareti olarak algılayıp devlet politikasını bu doğrultu gelişirse, Siyonist, emperyalist oyunlar boşa çıkacaktır diyen Özgündüz, ziyaretin başbakanımıza yakışani güzel adımlar olduğunu söyledi.

Özgündüz'ün Kanal A değerlendirmelerini izlemek için tıklayınız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.