Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiyeli Çocukların Sinema Keyfi (Foto)

Zeynebiye Eğitim ve Kültür Derneği ile Zehra Ana Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği sinema etkinliğinde Zeynebiyeli çocuklar gönüllerince eğlendiler. 

04 Ekim 2010
Zeynebiyeli Çocukların Sinema Keyfi (Foto)

2 Ekim Cumartesi günü Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte Zeynebiyeli çocuklar önce Ebruli Sanat Sergisi'ni gezdiler. Eserleri dikkatle izleyen katılımcılar, serginin ardından tiyatro salonuna geçtiler.

Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nin açılış etkinliği olan programda Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından etkinliğe geçildi. Zeynebiye Eğitim ve Kültür Derneği'nin erkek öğrencileri, Zehra Ana Derneği'nin de kız öğrencileri organize ettiği programa dernek yöneticileri de eşlik etti.

Yüze yakın Zeynebiyeli çocuğun katıldığı programda animasyon filmi keyifle izleyen çocuklar, kültürel etkinliklerin devamını beklediklerini ifade ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.