Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Beyati: Irak?ta 23 casusluk Servisi Faaliyet Yürütüyor

Iraklı parlamenter Vesam Beyati, ülkesinde 23 bölgesel ve uluslararası casusluk servisinin faaliyet yürüttüğünü belirterek bu faaliyetlerin amacının Irak?ı siyasi ve güvenlik açılarından istikrarsızlaştırmak olduğunu vurguladı. 

28 Ekim 2009
Beyati: Irak?ta 23 casusluk Servisi Faaliyet Yürütüyor

Essabah gazetesine demeç veren Iraklı parlamenter Beyati, elde ettikleri son bilgilere göre Irak’ta 23 bölgesel ve uluslararası casusluk servisinin faaliyet yürüttüğünü ve esas gündemlerinin Irak’ın içindeki krizleri körüklemek olduğunun anlaşıldığını kaydetti.

Beyati, Irak’ta tüm çevre ülkelerin faaliyet yürüttüğünü iddia ederek hepsinin amacının Irak’ın güvenlik ve istikrarını bozmak veya Irak’ın siyasi sürecini baltalamak olduğunu ileri sürdü.

Beyati, Bağdat’ta yaşanan son terör eylemlerine de değinerek araştırmaların, kullanılan patlayıcıların çevre ülkelerden birinden geldiğini gösterdiğini ifade etti.

Beyati söz konusu ülkenin hangi ülke olduğuna değinmedi.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.