Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeydi'ye Suikast Düzenlenmesi Kaygısı

Irak'ta ABD'nin eski başkanı George Bush'a ayakkabı fırlatarak işgal karşıtı eylemle bütün dünyanın teveccühünü kazanan ve son zamanlarda cezaevinden serbest kalan Iraklı medya mensubu Muntezir el'Zeydi'nin tedavi amaçlı Suriye'de olduğu bildirilirken Zeydi'nin yakınları ona suikast girişiminde bulunulacağı kaygısını taşıyorlar. 

23 Eylul 2009
Zeydi'ye Suikast Düzenlenmesi Kaygısı

Zeydi'nin arkadaşlarından Hamza Hasan Şevki, Zeydi'nin zindanda olduğu süre içinde ABD güçlerinin Zeydi'ye ilaç verdikleri ve bu ilaçların zaman sürecinde Zeydi'yi öldürebileceği korkusunu dile getirdi.
Bu arada bazı çevreler de, Zeydi'ye ABD güçlerince çeşitli ilaçların enjekte edildiğini daha önceden bildirmişlerdi.

Bu arada Zeydi'nin cezaevinden çıktıktan sonra tedavi için Suriye ve oradan da Yunanistan'a gitmesinin perde ardında cezaevinde Zeydi'ye suikast amaçlı ilaçların etkisini önlemenin bulunduğu düşünülüyor.

İrib

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.