Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

MHP'nin "Ermenistan" Tepkisi

Ankara ve Erivan arasında imzalanan protokolü yorumlayan Şandır, Ermenistan'ın Türkiye ile ilgili iddialarının ortadan kalkmadığını söyledi. 

02 Eylul 2009
MHP'nin

Başbakan Erdoğan'ın "Parlamentomuzdan onay almadıktan sonra işlerlik kazanmayacak" dediği, Türkiye ile Ermenistan arasındaki iç siyasi istişarelerin başlatılmasına yönelik bir protokole imza atılması muhalefet tarafından ihtiyatla karşılandı.

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, Ermenistan'ın Türkiye ile ilgili iddalarının ortadan kalkmadığını söyledi.

Şandır, şöyle devam etti:

"Ermenistan'ın Azerbaycan'daki işgali de ortadan kalkmış değil. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Sayın Başbakan nezdinde Azerbaycan'a sözü var; 'Azerbaycan'daki Ermeni işgali kalkmadığı sürece sınır kapısını açmam, ilişkileri normalleştirmem' demişti. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Başbakanı sözünde durmaya davet ediyoruz."

Ajanslar

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.