Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Yahudiler İşgal Ettikleri Topraklardan Kaçıyor

Suriye?de yayınlanan Essora gazetesi, yahudilerin ana yurtlarına geri dönüş eğiliminin arttığını, korsan İsrail ise bu süreci engellemek için Avrupa?da yahudiler için yaşamın zorlaştığını telkin etmeye çalıştığını yazdı. 

21 Ağustos 2009
Yahudiler İşgal Ettikleri Topraklardan Kaçıyor

Korsan İsrail için dünya yahudilerini, işgal altındaki Filistin topraklarında yaşamaya teşvik etmenin hayati önem taşıdığını yazan Suriye’nin Essora gazetesi, korsan İsrail Göç bakanlığının son iki yılda işgal altındaki topraklara yahudi göçünde büyük düşüş yaşandığını açıkladığını belirtti.

Essora gazetesi, korsan İsrail Göç bakanlığının ayrıca şimdiye kadar yaklaşık 700 bin yahudinin işgal altındaki toprakları terk ederek bundan önce yaşadığı ana yurduna geri döndüğünü ve bir çoklarının da yahudi inancından döndüğünü belirttiğini duyurdu.

Gazete ayrıca korsan İsrail’in tersine göç sürecini engellemek için Avrupa’da yahudi karşıtlığının arttığını empoze etmeye çalıştığını vurguladı.

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.