Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hariri: Lübnan'da Milli Vahdet Hükümeti Şart

Lübnan?da yeni hükümeti kurmakla görevlendirilen Sa?d Hariri, ülkesi için gerçek katılımlarla milli vahdet hükümetinin kurulmasının şart olduğunu vurguladı. 

20 Temmuz 2009
Hariri: Lübnan'da Milli Vahdet Hükümeti Şart

El-Menar TV kanalının haberine göre Lübnan’da kabineyi kurmakla görevlendirilen 8 mart hareketinin lideri Sa’d Hariri, cumhurbaşkanı Mişel Süleyman ile 90 dakika süren görüşmesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada hükümeti kurma çalışmalarının gerektiği gibi ilerlediğini ve istişarelerin sakin bir ortamda devam ettiğini, tüm siyasi partilerle istişarelerini tamamlayacağını vurguladı.

Hariri, cumhurbaşkanı Süleyman ile görüşmesi hakkında da, milli vahdet hükümetinin kurulmasını görüştüklerini ve bu çerçevede tüm siyasi partilerin katılması gerektiğine inandıklarını ifade etti.


FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.