Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Maliki: Katil Baas Partisi Üyelerine Irak' ta Yer Yok!..

Irak Başbakanı Nuri Maliki, "Dağılan Baas Partisinin yeniden iktidar olabileceği zannı içerisinde olanlar, Baas'ın bir daha geri gelmeyeceğinden emin olsunlar" dedi. 

14 Nisan 2009
Maliki: Katil Baas Partisi Üyelerine Irak' ta Yer Yok!..

 "Evsat-ul Irak" haber ajansının bildirdiğine göre, Irak Davet Partisi(Hizb-ul Dave)'nin, Iraklı dini alim ve söz konusu partisinin kurucusu Seyyid Muhammed Bakır Sadr'ın şehadet yıl dönümü münasebetiyle düzenlediği merasimde konuşan Irak Başbakanı Nuri Maliki bu ülkede, dağılan Baas Partisinin yeniden iktidar olabileceği konusundaki söylentilere değinerek, "Baas Partisinin, yeniden siyasi süreçte hükümete ortak olacağını fısıldayanlar, boş hayal içerisinde yaşıyorlar" diye vurguladı.

Maliki daha önce, Iraklı çeşitli siyasi parti ve grupları, Irak'a dönmeye ve ulusal uzlaşmanın sağlanmasına yardımcı olmaya çağırmıştı. Maliki'nin bu çağrısı, muhtelif yorumlara yol açmıştı

FHA

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.