Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Gazze ve İslami Direniş Bizi Onurlandırdı!

İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Hamanei, Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meş?al?i kabulünde, Gazze halkı ve İslami direnişin hepimizi onurlandırdığını belirtti. 

02 Şubat 2009
Gazze ve İslami Direniş Bizi Onurlandırdı!

FHA – İslam İnkılabı Rehberi Enformasyon Bürosundan yapılan açıklamaya göre Hamas Siyasi Büro Başkanı Halid Meş’al, Pazar günü İslam İnkılabı Rehberi tarafından kabul edildi. Görüşmede Meş’al 22 günlük Gazze savaşı ve İslami direnişin zaferi ve bu savaşla ilgili siyasi gelişmeler hakkında rehbere detaylı bilgi sundu. 

Ayetullah Hamanei görüşmede bir kez daha Gazze halkı ve İslami direnişin korsan rejim İsrail’e karşı elde ettiği zaferi kutlayarak Gazze halkı ve direnişin kendilerini onurlandırdığını kaydetti. 

Gazze halkının korsan rejime karşı zafer kazanmasının bu halkın güçlü iman ve cesaretinin sonucu olduğunu belirten Ayetullah Hamanei, savaşın hala devam ettiğini ve siyasi ve psikolojik savaşın sürdüğünü vurguladı ve direnişten bu konuda uyanık olmasını istedi. 

Ayetullah Hamanei düşmanların psikolojik savaşta gerçekleri ters yüz göstermeye ve kazanımları kayıpmış gibi lanse etmeye çalıştığını hatırlatarak maalesef bazı Arap devletlerin de bu süreçte yer aldıklarını belirtti. 

Görüşmede Hamas siyasi büro başkanı Halid Meş’al de bu savaşta en büyük desteği İran İslam Cumhuriyetinden gördüklerini ve bu yüzden bu zaferde büyük payı olduğunu vurguladı. Meş’al, korsan rejime karşı zaferin ilahi mucize olduğunu ve Gazze halkının Allah’a tevekkül ederek bu savaşı o zor şartlar altında kazandığını hatırlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.