Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye Gençliği Aşura İçin Toplandı

Zeynebiye Gençliği Değerli Liderimiz Selahattin ÖZGÜNDÜZ ve Hamit TURAN Hocamızın da Katılımıyla Aşura Hazırlık Toplantısı Düzenledi 

29 Aralık 2008
Zeynebiye Gençliği Aşura İçin Toplandı

Muharrem ayına girilmesiyle birlikte Zeynebiye'de Evrensel Aşura Matem Merasimi hazırlıklarına  başlandı.Zeynebiyeli gençlerin büyük katılımıyla gerçekleşen toplantıya değerli liderimiz Selahattin ÖZGÜNDÜZ ve Hamit TURAN hocamız da iştirak ettiler.

Toplantıda bir konuşma yapan Selahattin ÖZGÜNDÜZ; Zeynebiyeli Gençlere görev ve sorumluluklarını kısaca hatırlattıktan sonra Kerbela'nın felsefesinden bahsederek bu şanlı direnişe layık çalışmalar yapılması gerektğini belirtti.Bu günlere rahat gelinmediğini, bu yolda büyük cefalar çekildiğini belirten değerli liderimiz azimli çalışmaların sonunda Halkalı'da yapılan Aşura Matem Merasimi'nin dünyada yapılan en iyi Aşura Programı olarak seçildiğini hatırlattı.

Yapılan video izletisiyle katılımcılara geçmiş Aşura Merasimlerinden önemli anlar aktarıldıktan sonra Aşura için çeşitli alanlarda görev dağılımı yapılmasıyla toplantı sona erdi.

Toplantı fotoğrafları için tıklayınız...

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.