Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

2009 Aşura Finans Toplantısı Yapıldı

Caferi-der'in düzenlemiş olduğu Evrensel Aşura Matem Merasimi hazırlıklarının sürdüğü Zeynebiye'de finans toplantısı yapıldı. 

27 Aralık 2008
2009 Aşura Finans Toplantısı Yapıldı

Hayırsever  esnaf ve işadamları tarafından yapılan bağışların kabul edildiği toplantıda değerli liderimiz Selehattin ÖZGÜNDÜZ bir konuşma yaparak Hüseyin aşıklığına ve hayırseverliğe vurgu yaptıktan sonra Halkalı'da yapılan Aşura Törenlerinin UNESCO tarafından dünyada yapılan en iyi Aşura programı olduğunu belirtti.Ardından Zeynebiye Camii imamı Şeyh Hamit TURAN'ın okuduğu şiirle salonda duygulu anlar yaşandı.
Yapılan video izletisi ile konuklara geçmiş Aşura törenlerinden  önemli anlar aktarıldı.Gecenin sonunda Aşura merasimi için gereken maddi destek sağlanmış oldu.
Desteklerini esirgemeyen değerli Hüseyin aşıklarına teşekkür ederiz.

Toplantının fotoğrafları için tıklayınız

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.