Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz’den İsrail-Hamas Savaşı Açıklaması

Her geçen saat İsrail-Hamas hattında gerilimin tırmandığı bölgeyle ilgili Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’den açıklama geldi. 

08 Ekim 2023
Özgündüz’den İsrail-Hamas Savaşı Açıklaması

Özgündüz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hamas’ın elinde onlarca, kim bilir belki yüzlerce İsrailli esir vardır. Savaşın uzaması ve İsrail’in hukuksuz saldırılarının devam etmesi, daha fazla İsraillinin de ölümüne yol açacağı gerçeğinin yanında, bahsi geçen İsrailli esirlerin de hayatını tehlikeye sokacaktır.

İsrail’in bu hakikati de dikkate alarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın makul, insancıl, hukuk ve adaleti esas alan önerilerini göz ardı etmeden, Türkiye’nin aracılığıyla önce ateşkes, sonra da hukuki ve kalıcı adil barışın sağlanmasına olumlu bakmalıdır. Bu, bölge ülkeleriyle birlikte İsrail’in de yararına olacaktır. Bu, aynı zamanda dünya barışının da ilki olacaktır diye düşünüyorum.” dedi.

08.10.2023

Selahattin ÖZGÜNDÜZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.