Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz’den Yeni Kabine Mesajı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabine üyelerini açıklamasının ardından sosyal medya hesabından gündeme ilişkin bir mesaj yayımladı. 

05 Haziran 2023
Özgündüz’den Yeni Kabine Mesajı

Özgündüz yayımladığı mesajında: “Yeni kabine ülkemize hayırlı olsun inşallah. Kabinede yer alan bakanlarımızın her birine başarılar diliyorum, onların başarısı ülkemizin ve milletimizin hayrınadır.

Bu kabinede önemli bakanlıklara isabetli isimlerin getirilmesinden memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim. Bil husus İçişleri Bakanlığına getirilen Sayın Ali Yerlikaya’ya, İstanbul valisi olarak görevi süresince camiamıza ve camiamızın kurumlarına gösterdikleri samimi desteklerinden dolayı kendilerine şükranlarımı sunar, hak ettikleri yeni görevlerinde üstün başarılar dilerim. Gönlümüzde çok özel bir yere sahip olduklarını da belirtmek isterim.  
Allah yar ve yardımcıları olsun.” dedi.

05.06.2023
Selahattin ÖZGÜNDÜZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.