Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz’den Seçim Açıklaması

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin bir mesaj yayımladı. 

15 Mayıs 2023
Özgündüz’den Seçim Açıklaması

Özgündüz yayımladığı mesajında: “Hayırlı sabahlar kardeşlerim! Milletimizin yaptığı tercih ülkemize ve milletimize hayırlı olsun inşallah. Kiminiz sonuçlardan mutlu, kiminiz mutsuz oldunuz. Mutlu olan ülkeyi düşmandan kurtardık, mutsuz olan ise ülkeyi düşmana kaptırdık düşüncesindeyse eğer, asıl üzülmemiz gereken bu yanlış düşüncedir. Hayır kardeşlerim! Bu vatan hepimizindir. Çok şükür hala öyledir. Ülkemiz bu seçimle ne düşmana kaptırılmış, ne de düşmandan kurtarılmıştır. Yine şükürler olsun ki, kavgasız ve gürültüsüz herkes bayram havasında oyunu kullandı evine ve işine döndü. Önemli olan da bu idi.

Bu seçim son seçim de değildir. Demokratik olgunluk noktasında ABD’den daha ileri olduğumuzu bütün dünyaya gösterdik. Kardeş kavgasına tutuşacağımızı sanıp, bundan hain emellerine ulaşacaklarını uman düşmanlarımızın burnunu da yere sürdük. Milletimin her kesimine bu olgunluğundan ötürü binlerce aferin! 
Allah ülkemizin, milletimizin ve devletimizin düşmanlarına fırsat vermesin. Birlik beraberliğimizi bozmasın. Seçimin huzur ve güven içerisinde yapılmasında başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese tebrik ve teşekkürlerimi sunuyor, necip milletimin her ferdine de sevgi ve selamlarımı iletiyorum.” dedi. 

15.05.2023
Selahattin ÖZGÜNDÜZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.