Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Kılıçdaroğlu'ndan Özgündüz’e Ziyaret

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’ü ziyaret etti. 

15 Nisan 2023
Kılıçdaroğlu'ndan Özgündüz’e Ziyaret

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’ün makamında gerçekleşen görüşmede, bölgesel konular, seçim süreci ve Alevi-Caferi toplumunun talepleri ele alındı.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Alevi-Caferi toplumunun hükümet nezdinde hak ettiği yerde olmadığını belirterek, “Alevi-Caferi toplum bu ülkeyi Türk yurdu, İslam yurdu yapan Hacı Bektaş Veli’nin, Ahmet Yesevi’nin  anlayışına sahip erenlerin nesilleridir. Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin her vatandaşı gibi eşitliğimizi yaşamak istiyoruz.” dedi.

Ziyarette konuşan Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bizler ülkemizdeki bütün kesimlerden helalleşmek için bu yola çıktık. Değerli hocamın sözlerinin hepsine katılıyorum. Sizler sadece İstanbul’da değil tüm  Türkiye’de varsınız. Bu seçim döneminin bizim için en zor seçim dönemi olduğunu belirtmek istiyorum. İnşallah seçim sonrası daha önemli görevlerde ve makamlarda yetkin kişileri bu toplum için istihdam etmeye hazırız.” dedi.

Görüşmede, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP eski Milletvekili Ali Özgündüz ve Zeynebiye Hareketi kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.