Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz’den Taziye Mesajı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden El-Hikme Müessesesi Dış İlişkiler Sorumlusu Merhum Seyyid Salih El-Hekim için taziye mesajı yayımladı. 

10 Ekim 2022
Özgündüz’den Taziye Mesajı

Özgündüz yayımladığı mesajında:


‎بسم اللّه الرحمن الرحیم 
‎اِنّاللّه و إنّا إليه راجعون


“Çok yakından tanıdığım aziz dostum Seyyid Salih El-Hekim'in vefat haberi şahsımı derinden üzmüştür. Merhum Seyyid Salih El-Hekim, Irak'ın önde gelen büyük taklit mercilerinden, merhum Ayetullah Seyyid Said el-Hekim'in amcası oğlu, Avrupa temsilcisi ve Bağdat İslami Diyalog Merkezi Başkanı olarak görev yapmaktaydı.

Merhum Seyyid Salih El-Hekim ülkemizdeki Caferi/Alevi camiasıyla yakın diyalog içinde olarak bu doğrultuda defalarca ülkemize gelip, Ehl-i Beyt dostlarını, özellikle Zeynebiyemizi ve şahsımı ziyaret etmiştir.

Merhum ve mağfur aziz Seyyidimize Allah’tan rahmet ve mağfiret, başta El-Hekim ailesi olmak üzere merhumun acılı ve kederli ailesine, ders arkadaşlarına ve Necef ulemasına başsağlığı ve sabr-ı cemil, ecr-i cezil diliyoruz. Rabbim ceddi Resulullah'ın (s.a.a) şefaatine nail ederek cennetine kavuştursun.”dedi. 

09.10.2022
Selahattin Özgündüz

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.