Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz’den Önemli Mesajlar

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz gündeme ilişkin bir mesaj yayımladı. 

25 Nisan 2022
Özgündüz’den Önemli Mesajlar

Özgündüz mesajında; “Çeşitli sebeplerden dolayı sosyal medyadan bir müddet uzak kaldım. Şimdi biraz müsait oldum ve birkaç şeyin altını özellikle çizmek istiyorum: 

Sevgili çocuklar! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Bu bayram, “Yurtta sulh, cihanda sulh”un da alt yapısını oluşturmaktadır. Yarının büyüklerini bugünden barıştırıp bayramlaştırmak çok yerinde ve dahice...

Yüce Allah’tan içinde Kuran’ın nazil edildiği, kaderlerin detaylandırılıp güncellendiği ve Mübarek KADİR Gecesi’nin de bulunduğu Ramazan ayının hürmetine yurdumuza ve dünyamıza sulhu mukadder kılmasını temenni ediyorum.

ABD’nin bunak başkanının, Ermeni Soykırımı’nın bühtan ve hezeyanına iştirak etmesini ve gazi meclisimizin bir üyesinin de o meş'um ve mel'un oyunun bir parçası olmasını kınıyor ve lanetliyorum. Hariciyemizin, devletimizin ve gazi meclisimizin bütün bu gerçekleştirilenleri ciddiye alıp gereğinide yapmalarını bekliyorum. 

Çanakkale Kara Savaşları’nın 107’nci yılı, sadece Türk milletinin değil, tüm Müslümanların ve Mustaz'afların kutlaması gereken bir gündür. Bugün kahraman orduma, necip milletime ve tüm Müslümanlara kutlu olsun. 
Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu kutlu zaferin tüm kahramanlarının ruhları şad olsun. Selam, saygı ve sevgilerimle.”dedi. 

25/04/2022
Selahattin ÖZGÜNDÜZ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.