Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz’den Pakistan’da Gerçekleşen Terör Saldırısına Tepki!

Pakistan’ın Peşaver şehrinde 4 Mart Cuma günü bir camiye bombalı saldırı gerçekleşmiş, saldırıda da 54 ölü ve çok sayıda yaralının olduğu açıklanmıştı. 

06 Mart 2022
Özgündüz’den Pakistan’da Gerçekleşen Terör Saldırısına Tepki!

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz’de düzenlenen terör saldırısıyla ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. 

Özgündüz yazılı açıklamasında: “Pakistan’da ibadet eden müminlere saldırdılar.  Ne yazacağımı, öfkemi kime boşaltacağımı, kime ne dert anlatacağımı inanın bilmiyorum. Savaş halindeki ülkelerde bir günde bu kadar ölü ve yaralı olmuyor. Kafamı toparlayamıyorum. Bu cani kahrolasıca teröristler neyi amaçlıyorlar? Kime hizmet ediyorlar? Hangi duygu ve düşünceyle yapıyorlar?! İslam’dan da  insanlıktan da nasip almadıkları ortadadır da, peki bu vahşi yaratıklar nasıl bir mahlukturlar?! 

Lanet olsun bu vahşi saldırganlara!
Onları saldırtanlara, eğitenlere, bu vahşete onay verenlere, onlar gibi düşünenlere Allah'ın azabı gazabı ve laneti olsun. Milletimi ve ülkemi bu melun zihniyetten uzak tutsun. Kardeş Pakistan'ı da, tüm İslâm âlemini de bu vahşi zihniyetten temizlesin. Vehhabizmin petro dolarlarına tamah edip bu meş'um ve mel'un öğretiyi ülkeye sokmanın akıbeti budur işte. Allah o yöneticilere de akıl izan versin vesselâm.” dedi

06/03/2022
Selahattin Özgündüz

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.