Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

M. Ayten Baybure Hakk’a Uğurlandı

Koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden M. Ayten Baybure, Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

03 Aralık 2021
M. Ayten Baybure Hakk’a Uğurlandı

Zeynebiye Camiasının emektarlarından M. Selahattin Baybure’nin eşi ve aynı zamanda Zeynebiye Güvenlik komitesinin bayanlardan sorumlu başkanı M. Ayten Baybure koronavirüs salgınına yakalandı ve yaklaşık iki haftadır Başakşehir Çam Ve Sakura Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Durumunun ağırlaşması nedeniyle yoğun bakımda entüme edilen Baybure, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti. 

Baybure için Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen cenaze namazına Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Cenaze namazını Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz kıldırdı. Kılınan cenaze namazı sonrası Baybure, Arnavutköy Tayakadın mezarlığında toprağa verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.