Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz’den Teşekkür Mesajı 

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz geçtiğimiz hafta Iğdır'a yapmış olduğu ziyareti dolayısıyla teşekkür mesajı yayımladı.   

30 Haziran 2021
Özgündüz’den Teşekkür Mesajı 

Özgündüz yayınladığı mesajında;

“29 Haziran Salı günü davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran, serhat ilimiz Iğdır'ın gelişip güzelleşmesi için çalışma ve altyapı projeleriyle, gece gündüz demeden büyük gayretler gösteren ve bizleri ziyaret ederek göstermiş oldukları sıcak, samimi ve sevgi dolu ilgi ve alakalarından dolayı valimiz sayın Hüseyin Engin Sarıibrahim ve beraberindeki heyet olmak üzere, Tuzluca kaymakamımız Sayın Salih Çiğdem'e, Tuzluca Belediye Başkanımız sayın Ahmet Sait Sadrettin Türkan'a, Aralık Belediye Başkanımız sayın Mustafa Güzelkaya'ya, Tuzluca İlçe Garnizon Komutanımız sayın Yüzbaşı Osman Canıdar'a, Tuzluca İlçe Emniyet Müdürümüz sayın  Ali İhsan Akbaba'ya, Iğdır Üniversitesi Rektörü sayın Prof. Mehmet Hakkı Alma'ya, Iğdır Üniversitesi Caferilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (CAMER) Başkanı sayın Alaaddin Yanardağ'a, Caferi Alimler Birliği (Câbir) Başkanı’na, yardımcılarına, bölge temsilcisi ve üyelerine, köy muhtarları ve kanaat önderlerine teşekkür ederim.

Not: 3 Temmuz Cumartesi günü saat 11.30’da Aralık ilçemizde sayın valimizin teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz açılışlara başta değerli ulemamız olmak üzere tüm halkımız davetlidir. “ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.