Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ÖZGÜNDÜZ, “Birliğimizi Bozan Bize En Büyük Kötülüğü Yapar.” 

Zeynebiye Camii ve Kültür Merkezi'nde 18 Haziran 2021 Cuma hutbesinde binlerce kişiye seslenen Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ güncel konulara değindi. 

18 Haziran 2021
ÖZGÜNDÜZ, “Birliğimizi Bozan Bize En Büyük Kötülüğü Yapar.” 

ÖZGÜNDÜZ açıklamasında: “İzmir’imizde bir terör saldırısı gerçekleştirildi.  Can, mal ve haysiyet güvenliğine saldıranlar aslında devlete ve devleti yönetenlere, demokrasiye, nizama ve Cumhuriyete saldırıyor. Devletimizin varlığı, milletin mal ve canını, haysiyet güvenliğini korumak içindir. Birinci önceliği budur.

Hangi taraftan gelirse gelsin bu ülkenin askerine, polisine, memuruna, siviline ve öğretmenine kurşun sıkan teröristtir. Çünkü ülke güvenliğine kurşun sıkıyor.
Allah ülkemizi ve İslam âlemini nadan dostun şeytan düşmanın şerrinden korusun. 

Siyasi partiler programlarıyla yarışsınlar ve milleti germesinler. Milleti kutuplaşmayın, germeyin. Sonuçları ne yazık ki daha sonra böyle oluyor. Bizim canımız acıyor. Ülke olarak imajımıza ve kardeşliğimize zarar veriyor. Koltuk sevdasına bu cennet vatanı ve milleti feda etmeyin. Sonra o koltuğunuzu koyacak vatan bulamazsınız Allah göstermesin.
Birbirinizle parti programlarınızla, güzellikte ve hayırda yarışın. Kur'an-ı Kerim bize bunu emrediyor.
Bizi kutuplaştırarak birbirimize düşürmekle, fitne çıkarmakla yarışmayın. Tamam, siyasilerimizde bu ülkeye lazımdır. Çünkü neticede ülkeyi programlayacak onlardır. Ama bu tür zararları vurmadan birliğimizi bozarsanız hiçbir hizmetinizin beş kuruşluk anlamı kalmaz.

Birliğimizi bozan bize en büyük kötülüğü yapar. Başka hiçbir kimse bize o büyüklükte kötülük yapamaz. Terörist bize kurşun sıksa, düşman bizi vursa biz birleşiriz ve onu def ederiz. Birliğimiz bozulursa yerine hiçbir şeyi ikame edemeyiz. Onun telafisi yoktur. Allah-u Teâla devletimizi adalet ve ihsan üzere payidar eylesin ve ebedi kılsın. Ezanlarımızı susturmasın. İstiklal marşımızı yeniden yazdırmasın. O şanlı bayrağımızı da indirmesin. Özgür yaşayalım. 

Allah bize güzel vatan vermiş. Bu cennet vatanı bize emanet edenlerden Allah razı olsun. Bize de korumayı nasip etsin. Bu hadiseyi ve failini kınıyorum, üzüntülerimi belirtiyorum.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.