Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ÖZGÜNDÜZ'den 19 Mayıs Mesajı

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin ÖZGÜNDÜZ, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

18 Mayıs 2021
ÖZGÜNDÜZ'den 19 Mayıs Mesajı

ÖZGÜNDÜZ mesajında: “Bir asır önce İstanbul’dan yola çıkan o gemi, benim milletim için Nuh’un gemisi gibi mümin insanlara kurtuluş gemisi olmuştur. Kurtuluşun muştusunu, kurtuluşun liderinin elindeki aydınlık meşalesini taşımıştı. O gemi ne kutlu gemiydi. Samsun’a O değerli yolcusunu indirdiğinde dili olsa haykıracaktı: dünya deha görsün, komutan görsün, kahraman görsün, devlet adamı görsün, vatan sever görsün, diplomat görsün, siyasetçi görsün, lider görsün .... diye en yüksek sesle yer küresini çınlatacak, Karadeniz’i daha yüksek bir coşkuyla çırpındıracaktı.
Necip milletimin yiğit gençleri! 19 Mayıs Bayramınız kutlu olsun.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.