Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz'den Ahmet Hakan'a Sert Tepki

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, yazılı açıklamasında, 2013 yılında yaptığı konuşmasını bugün olmuş gibi gündeme taşıyan Gazeteci Ahmet Hakan?ı sert sözlerle kınadı. 

08 Mart 2020
Özgündüz'den Ahmet Hakan'a Sert Tepki

Özgündüz, yazılı açıklamasında şunları söyledi:

“Sevgili Ahmet Hakan!

Şükür benim vicdanım erozyona uğramamış, tanıştığımız gün ne idiyse bu gün de odur. Fakat 2013’teki bir konuşmamın, orası burası kırpılıp montajlanıp bu gün yapılmış gibi sunulması, tam da vatan uğruna onlarca şehidimiz varken, milletçe içimiz kan ağlıyorken bunun yapılması çok mu vicdanlıca bir davranıştır? Ondan önce zamanın dönemin Başbakanı Sn. Erdoğan’ın o Esad’la ne kadar samimi olduklarını unuttunuz mu!?

Ben de Ahmet Hakan’ı vicdanlı, tutarlı, ilkeli ve mantıklı bir gazeteci olarak tanımıştım. Keşke bu yazısını kaleme almadan önce bizi bir arasaydı. Şimdi ki kaleme aldığı yazısı yaptığı bu vasıflara uydu mu!? Ben o tanıştığımız gün olduğum yerdeyim ya siz!?

08/03/2020

Selahattin ÖZGÜNDÜZ

Türkiye Caferileri Lideri

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.