Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İran Güçlerinin Suriye'ye Konuşlanmasını Önlemeye Yoğunlaştık

Siyonist rejim İsrail Genelkurmay Başkanı, geçen sene İsrail?in İran güçlerinin Suriye'ye konuşlanmasını önlemek üzerine odaklandıklarını ileri sürdü.  

24 Temmuz 2018
İran Güçlerinin Suriye'ye Konuşlanmasını Önlemeye Yoğunlaştık

İsrail Genelkurmay Başkanı Gadi Eizenkot dün yaptığı açıklamada; İsrail ordusunun geçen sene öncelikli olarak İran güçlerinin Suriye'ye daimi olarak konuşlanması önlemek üzerine odaklandığını söyledi.
 
Eizenkot, İsrail ordusunun bu cephede elde ettiği zaferlerin çoğunun gizli kaldığını ifade etti.
 
İsrail Genelkurmay Başkanı sözlerinin devamında; bu rejimin Suriye'de İran'ın daimi askeri güç konuşlanmayı önleme çabalarına devam edeceğini ileri sürdü.
 
Siyonist rejim ordusu geçtiğimiz aylarda Suriye ordusunun mevzilerini defalarca hedef almıştır. En son olarak geçtiğimiz günlerde Hama yakınındaki Masyaf askeri üssü bu rejimin savaş uçaklarınca bombalandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.