Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İslam İşbirliği Teşkilatı Mescid-i Aksa'ya Destek İçin Acilen Bir Adım Atmalıdır

Filistin Özerk Teşkilatı Dışişleri Bakanlığı, Siyonist yerleşimcilerin Mescid-i Aksa'da toplanmasını şiddetle kınadı ve İslam İşbirliği Teşkilatının bu konuda acilen adım atmasını istedi.  

23 Temmuz 2018
İslam İşbirliği Teşkilatı Mescid-i Aksa'ya Destek İçin Acilen Bir Adım Atmalıdır

Filistin Özerk Teşkilatı Dışişleri Bakanlığı, çok sayıda Siyonist yerleşimcinin Mescid-i Aksa'ya yığılmasını şiddetle kınadı.
 
Özerk Teşkilat Dışişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan bildiride; bu yığılmanın amacı İsrail'in, Kudüs'ün eski bölümünde özellikle de Mescid-i Aksa'nın güney bölümünde Yahudi yerleşimi planının uygulanması sağlamaktır.  Bu politika İsrail'in Mescid-i Aksa'ya ve onun konumuna zarar veren siyasi kararları doğrultusundadır, ifadeleri kullanıldı.
 
Filistin Özerk Teşkilatı Dışişleri Bakanlığı İslam İşbirliği Teşkilatı'nın İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik komplolarının sona ermesi konusunda acilen harekete geçmesini istedi.
 
700'den fazla Siyonist yerleşimci, dün Mescid-i Aksa'nın avlularına toplanarak, İslam karşıtı sloganlar attı.
 
Siyonist yerleşimciler Mescid-i Aksa’daki gösterilerinde Siyonist askerlerce korundular.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.