Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şeyh İsa Kasım'ın Son Durumuna İlişkin Bildiri

Bahreyn İnsan Hakları Merkezi Şeyh İsa Kasım?ın son durumuna ilişkin önemli bir bildiri yayınlayarak Şeyh'in dün gece hastaneye kaldırıldığını açıkladı.  

26 Haziran 2018
Şeyh İsa Kasım'ın Son Durumuna İlişkin Bildiri

Bahreyn İnsan Hakları Merkezi’nin Şeyh İsa Kasım’ın son durumuna ilişkin yayınladığı bildirisinde, “Ayetullah Şeyh İsa Kasım geçen gece ambulans aracılığıyla evinden hastaneye kaldırıldı; yaklaşık 400 gündür mecburi ev hapsinde tutulan Şeyh’in her türlü tedavi işlemi Bahreyn rejiminin resmi izni olmadan imkansız duruma gelmiştir” ifadelerine yer verildi.
 
Ancak sözü geçen bildiriye göre, Ayetullah İsa Kasım sağlık durumunun vahim olduğu nedeniyle hastaneye kaldırılmıştır. Bahreyn İnsan Hakları Merkezi bu konuda daha detaylı bilgiler paylaşmadan Şeyh’in yürüme ile adım atma konusunda zorluk çektiğini belirtti.
 
Bildiride ilaveten Şeyh İsa Kasım’a hastaneye dek eşlik eden oğlu ile damadının gözaltına alındığı kaydedildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.